Boxed in my own world.


instagram / twitter
← old
Her ambition.
Sunday, 27 May 2018

Recently, i read a post from a junior. About her dream to be a housewife. And i was like..... okay geng we're on the same boat. Dan tetiba gembira sendiri. Sebab rasa mcm okay kehendak aku adalah kehendak yg dikehendaki juga oleh segelintir masyarakat 😅

And here's the reasons on why i really want to be a housewife ;

1. Nak sentiasa dengan anak-anak. I want to hear all of my children's stories, i want to share all of my children's worries. Maybe sebab dari kecik mmg terbiasa dgn kesurirumahan my mom, so i wanna be like her 😍 Yes it can't be denied yg ibu berkerjaya pun boleh je tumpukan 100% pada anak2 -- but i know myself 😅 aku kalau penat benda lain boleh sampai tahap lupa ada anak.

2. I want to be a boss. Hahahahaha sorry i hate to follow people, sebenarnya. I'm sick of following rules and protocol. So let me do what i want in my workplace; my home (and my husband's la ofc) (he'll be my business partner with a 50% share)

3. Semakin mengejar sesetengah kehendak di luar, i'll feel even smaller. Faham tak susah jadi manusia yg ada inferiority complex ni 😭 so let me stay in my home and build my own happiness in my own way.

4. Penatlah jumpa ramai manusia!

5 (dan seterusnya). Beberapa sebab yg belum difikirkan.

But then... to be a housewife, i should be a wife dulu ke? Okay i think my dream is getting far and far away.........

Let's see the end.
Wednesday, 29 November 2017

Few weeks more.

and will go back to jb, for good.

Happyyy because this is the moment that i want all this time
..tapi sedih

The campus, i have done my best untuk tak berapa nak attached to. so okay je la kot haha

TAPI AG4 
how.....

layout by ellie. image from weheartit.