Boxed in my own world.


instagram / twitter
← old new →
dull.
Thursday, 23 May 2013


#6abuhurairah... dah kurang 3 penyeri.
mates, jauh di mata tak semestinya jauh di hati.
I thought, aku boleh kuat. tapi tak....manusia, sifatnya lemah.


ah sudah. mata makin kabur.



family gua.
Saturday, 18 May 2013

assalamualaikum.

last night, aku lemah. sangat. rasa semuaaa are going to leave me. alone. ayaq mata yang dah lama tak muncul pun dok usha usha je.
aku...takut hilang #6abuhurairah. seriously takut.
bila babah call dia dapat upu, aku feel like.... i'm all alone. tapi aku okay sekarang. at least for the time being.

y'know what? aku terlalu sayang kelas ni. before this, aku rasa taknak naik STAM. sebab aku rasa, dah takda family yang lagi best dari 5ibnuhazin2012. tapi kan....#6abuhurairah buat aku rasa.....homie.
we complete each other haha. poyo ayat. 
dan oh ya, kitorang berkongsi sifat yang sama. kakigosip eee. kelas penuh dengan kontroversi. tapi memasing tak kisah je. memasing faham, #6abuhurairah bukan remaja yang matured. dan lagi satu sifat...baran? zzzz

sesama pi MARSAH and Angsana using 3kereta only. sesama organise Murabbi Day. sesama 'berlakon' kat video daebak tu. what a memory.
dah la syafi. enough. jauh di mata tak semestinya jauh di hati, kan? 



#6abuhurairah,
I don't wanna cry. sebab kita tau, persahabatan kita akan tetaaap kekal although dah tak sekelas. dah besar an? kenalah belajar berdikari. ahahaha. kill me sebab, kita masih berangan nak dok serumah, main salji sesama (impian effah sebenaqnya), cari kerja sesama, kongsi cerita sesama, semua nya lah sesama dan oh ya kahwin sesama kat tapak perhimpunan MITT. kekeke.
bagi yang nak jejak U or matriks or whatever is it, mabruk. 
bagi yang nak STAM sesama kita, meh buat yang terbaik. 
tahun depan kumpul kat U sama jom ;)





mana satu ni?
Monday, 13 May 2013

5.30 pm :

"alaaaaaaaaaa malasnya nak peksa!!" jerit hatiku dengan lisan.
"ei, tak rasa rugi ke? kan tak mohon apaper sebab nak ambik STAM" ommaku berkata.

ambik STAM sebab takmohon apaper.
takmohon apaper sebab ambik STAM.


sungguhlah. daku pun bingung mana satu.
tapi........live your life, syafi. 


layout by ellie. image from weheartit.