Boxed in my own world.


instagram / twitter
← old new →
the family of #6abuhurairah
Monday, 11 November 2013

i'm back. those hectic days were gone. haha hectic lah sangat.
ohyes assalamualaikum, kamu.





as i wish...
STAM is over. and that means...........my life as a budak-sekolah-MITT is officially OVER. orang dah tak panggil budak sekolah dah.

but guess what? i'm starting to missing everything. rindu nak belajar dalam kelas, rindu nak gegaduh kat kelas, rindu nak belajar+merehatkan mata, rindu nak defend kpop dalam kelas (Ehhh), rindu nak dipanggil JPJ, rindu nak menyampahkan-STAMian-dengan-cecite-pasal-misterA, blablabla OH RINDUUU.

tetiba rasa nak nangis pulak. ei. okay pls be kuat.
meh teruskan. 

FYI, seorang aku ialah seorang yang pendiam asalnya (ceyy, pendiam ke sombong?!) hah ha, tak reti berkawan senanya. tapi tahun ni..........satu kelas dah jadi my family. macam dah tak ada rasa segan langsung haha. adalah sesikit yang yang sangat sikit. nak sendawa pun main aci redah je buat macam dalam bilik sendiri. sampaikan..........dorang dah kenal dah yang bersin kekuat sape, yang sendawa tak rupa macam pempuan tu sape. tapi dorang layankan je, although selalu je kena perli. dan satu ayat yang paling aku ingat sampai sekarang which is masa aku bersin pelaaan sangat, they said "aik? sopan pulak bersin hari ni?" SEMPOI je ayat kau eh.

eh dah macam karangan, bukan? takpa takpa. i izzz dah lamaa tak buat karangan.
k masuk karangan bergambar pulok.


BRING THE BOYS OUT~




GIRLS GENERATION

YES, BEING MATURED IS SOOOO NOT-6-ABU-HURAIRAH


OUR-ALL-TIME-FAVOURITE-THING-TO-DO; TIDOQQ.
(TAKDA CAPTION, i just love this pic)




k dah malas. hik



                                            
























 

A for Arrogant
Wednesday, 6 November 2013

SATU.
"eh syafinaaa. tengok tak Mr Arrogant semalam?" - cikgu S
sengih.

DUA.
"syafina, safiyya dlm Mr Arrogant tu sebenarnya siapa?" - cikgu H
cerita.

TIGA.
"eh korang buat apa datang? menyemak je" - budak F. terus kena jeling sedas.
"ewah. jeling macam Mr Arrogant." - cikgu E

EMPAT.
"syafina, cemana dgn * * * * *?" terus kena bangkang habis habisan. macam takda orang lain jerr haha.
"eh taklah.. syafina ni sekarang dah ada Mr Arrogant" - cikgu K memback-up

AND SO ON..............
mari gelak sat.




 

layout by ellie. image from weheartit.