Boxed in my own world.


instagram / twitter
← old new →
200615
Saturday, 20 June 2015


...yang selalu menenteramkan perasaanku

its almost one year, kut. tapi masih belajar meng-adapt diri kat tempat orang.
dan masih belajar untuk hadam satu word; SABAR

sungguhlah kena belajar sangka baik dgn Allah. semua kesusahan akan berakhir. cuma kena sabar. 
sabar menghadapi. sabar melayan. sabar menunggu. sabar dengan semuanya.

sungguh aku nak cuba jadi orang yang sabar. walaupun most of the time memang tersasar sangat2 lah daripada landasan. weeeeee dah memang jenis cepat nak mengamuk, nak buat cemana.

by the way, i hv a theory, memang senang sgt sgt sgt kuasa tiga untuk jadi bekeng bila di tempat baru. i experienced it. dan sebenarnya, best jugak jadi sep2 bekeng ni. 


point utk post ini, saya masih dalam fatrah exam. tapi la ni tgh tunggu kelas untuk presentation. K KENA SABAR. 




layout by ellie. image from weheartit.