Boxed in my own world.


instagram / twitter
← old new →
Dari lubuk hati paling dalam.
Sunday, 24 August 2014

Bcs im being feeling-less nowadays.
Rasa yang.... taktahu nak rasa apa.


Tak pernah duduk sendiri.
Tak pernah urus semua sendiri.
Tak pernah jauh, sendiri.
(ek eh padahal tak jauh mana pun)


Haiih la syafina.
Belum pergi pun dah rasa homesick?


I need to motivate myself. Mesti.

deep thinking.
Sunday, 17 August 2014

confused.
masih berfikir.
staying still, or challenging myself.

kata cun;
ini peluang. kena grab.

kata husna I;
cuba benda baru.lagipun kalau rindu kan boleh doa skype etc etc.

kata husna II;
bila jauh lah makin menghargai.


kata hati;
- LOADING -

--------


tadi nak balik, bersalam-salaman.
"kak pina, you're a superwoman."
idk why tapi saya terharu dan... 

..HOW I WISH, dik.


limited edition.
Saturday, 2 August 2014

semalam along tegur adik lelaki;
"weh kau mesej dgn perempuan ke? kau jangan eh. nanti dapat perempuan yg easily mesej2 dgn lelaki haa baru kau tahu."

his response;
"eh ye keeee? alaa tak nak laaah."
muka dah cuak. padan muka.

_________

kita semua ni... deserve yang baik-baik belaka. 
...if and only if we do the best too.

aku nak satu hari nanti, adik ipar or kakak ipar or mak mertua-to-be cakap dengan aku;
"i salute you. beliau tu jenis yang kayu je bila dengan perempuan. la ni tetiba tekad je nak jadikan anda as his other half. sanggup korbankan ke-coolio-an beliau demi untuk anda. anda wanita hebat, syafina."
hakhakhak gila berangan lebih.

tapi kalau nak macam tu, kena lah jadi macam tu. yes?



ini namanya post gedik.



layout by ellie. image from weheartit.